Odrůdové révové víno suché bílé. Mošt byl po vylisování kvašen v barikových sudech z francouzského a amerického dubu v klimatizované místnosti při teplotě 16 – 18 stupňů Celsia. V barikových sudech mladé víno leželo následně dalších šest měsíců. Původní ovocná citrusovo-broskvová chuť a vůně tak byla doplněna o anýz a vanilku. Pikantní kyseliny dodávají vínu svěžest. Doporučená teplota podávání je 10 – 12ºC. Vhodná je kombinace se saláty, kuřecím a rybím masem. Skladovací kapacita je 2 – 3 roky.![]() ![]() ![]() ![]() |
260 Kč
200 Kč bez DPH
|
Odrůdové révové víno suché bílé. Víno bylo kvašeno v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, ve kterých leželo dalších 5 měsíců. Bylo nalahvováno mladé, se světle žlutou barvou a intenzivní vůní. Ležením v láhvi získalo nazrálost, harmoničnost a chlebovinu. Doporučená teplota konzumace je 10 – 12 ºC. Víno je vhodné k pikantním jídlům z bílých mořských ryb a drůbeže, salátům z mořských plodů. Skladovací potenciál je 3 – 5 let od sklizně.![]() ![]() |
260 Kč
200 Kč bez DPH
|
Révové víno suché červené Pomleté hrozny byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečeními červenými masy, dušenou zvěřinou, jehněčími žebírky. Skladovací potenciál vína je 4 – 5 let.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
260 Kč
200 Kč bez DPH
|
Odrůdové révové víno suché červené. Hrozny byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Doporučuje se kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.![]() ![]() |
260 Kč
200 Kč bez DPH
|
Odrůdové révové víno suché červené. Toto víno získalo nakvášením v nerezových nádobách plnost aroma. Ležením v malých sudech z francouzského a amerického dubu nabylo plnosti a delikátnosti. Tmavě fialovočervená barva, výrazná ovocná vůně, jemnost a intenzita je pro toto víno typická. Teplota vhodná k podávání je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s grilovanou zvěřinou, bifteky a steaky. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
260 Kč
200 Kč bez DPH
|
Odrůdové révové víno suché červené Původní bordeauxská odrůda, která je v posledních letech vysazována v Chile. Intenzivní červenou barvu pro tuto odrůdu typickou doplňuje vůně květin, červených malin a třešní. Chuť je plná, vybalancovaná s příchutí kávových zrn a čokolády pocházející z barikových sudů z francouzského dubu, ve kterých mladé víno sedm měsíců leželo. Teplota vhodná ke konzumaci je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s jemnými úpravami červených mas, pečenou kachnou, telecími játry. Skladovací potenciál tohoto vína je 4 – 5 let.![]() ![]() ![]() ![]() |
260 Kč
200 Kč bez DPH
|
Odrůdové révové víno suché červené. Víno bylo vyrobeno výhradně z hroznů této odrůdy. Mladé víno leželo po dobu sedmi měsíců v barikových sudech z francouzského dubu. Barva vína je intenzivně rubínově červená. Aroma připomíná kouř, čokoládu, modré a černé borůvky. Chuť je kulatá, jemně tříslovitá, teplá. Víno je vhodné k delšímu ležení. Doporučená teplota konzumace je 18 – 20ºC. Víno je vhodné kombinovat s pikantními úpravami červených mas, husími a kuřecími játry, kančím a jelením masem. Skladovací potenciál tohoto vína je 4 – 5 let.![]() ![]() ![]() |
260 Kč
200 Kč bez DPH
|